Chaos Portal - blinking animation when opening Chests!

Platform, device version and operating system:
PC/Steam client, Win 7x64, fully updated OS, latest GoW update.

Screenshot or image:
Video is provided instead.

What you were expecting to happen, and what actually happened:
Fix a visual glitch with blinking animation (Chaos Portal) when opening Chests, like 10 of them.

How often does this happen? When did it begin happening?
Always, 100%. It’s always constant when opening 1 or 10 Portals in the Underworld.

Steps to make it happen again
Enter the Underworld. Use at least 200 Shards or less for 10 Portal units.
Observe the blinking animation in the background from the purple portal. (a visual bug)

Video:

Hey thanks for the video!

I’ve made a bug report for this.

Thank you, @Kafka

It’s still there in the 4.2.0.07 Update, though.

Hey, unfortunately the fix didn’t make it into the last update as this is considered a low priority visual issue. However, the report is still open and it will be fixed, I don’t have an ETA at this stage though, sorry about that!

@Kafka

The issue is still happening, even in the version 4.3.0.07.
I know that the bug is tagged and marked for processing at a later time.

However. A friend of mine and I took an oath. :laughing:
I will shave my beard and he will shave his head, for he doesn’t have any beard if this issue will still be present or unresolved in the 4.4 version of the game.

You still want to know about my oath? This bug is still here! :sweat_smile:

P.S.: Add the option to open 25 Portals at once. My fingers can only take so much.