Każdy stara się jak może, Robimy łącznie ok 30k sealsow, Na gracza wychodzi 1000-1500 ale są też tacy, którzy robią ok.500.
Rozumiem
Być może miałbym kogoś dla was, jeżeli macie jeszcze miejsce. Moja córa gra dość regularnie, choć rzadko wyciąga więcej niż 1000 pieczęci. Dziś zaczynają się jednak wakacje i jej wyniki pewnie się poprawią
Od kilku miesięcy należy do jakiejś randomowej gildii, z którą nie ma kontaktu przez barierę językową. Myślę że w otoczeniu krajan mogłaby się bawić lepiej
Skierować ją do was?
Jasne, każda pomoc się przyda, jak tylko guild master wróci zrobimy dla niej miejsce. 1000 sealsow to już sporo
W dechę, odezwiemy się później i podamy invite code
Hej
To o mnie była mowa wyżej. Odłączyłam sie już od gildii, a mój invite code to HELYORD
Witamy, zapro wysłane.
dziękuję, przyjęłam już zaproszenie
Siemka, kod GARTRIS prosilbym o zapro. Pozdro.
Siema, poszło. Wlasnie miałem pisać, że usuneliśmy trzech najmniej aktywnych graczy.
Jeszcze dwa sloty wolne zapraszamy!
Gartris daj znać czy masz, jakiś problem z serwerem jest
Witam serdecznie. Jeśli będzie jeszcze możliwość to chętnie dołączę do polskiej gildi ze swoim językiem Poczekam jeszcze do jutra bo u mnie burza mózgów i płaczą,że przez graczy z “niskim levelem” gildia zwalnia i rank leci. Jesli ktoś ma ponad 1000 lvl i uważa gracza z 500lvl za niski to jak dla mnie żenada. Mam 530lvl,wszystkie królestwa na 10lvlu,robię spokojnie 1500 seals,500 trophys,300tyś golda/tygodniowo. Jakby coś to jutro dam znać co u mnie wydebatują te płaczki Pozdrawiam
Witam, Mamy troszke inne podejście, budujemy polską gildie od podstaw, słabszych graczy feedujemy nie flejmujemy :D. Z Twoim levelem byłbyś w top naszej gildii. Robimy 30-35k sealsow, Twoja gildia pewnie 40k bez problemu. Jednak z tygodnia na tydzień sukcesywnie pniemy się w góre nie przegrywając ani jednego dnia w guild warsach. Serdecznie zapraszamy
totalna żenada, po co sie zastanawiać czy być w takiej spiętej gildii, szkoda nerwów
osobiście to uważam ze nawet lv50~ jest dobry byleby wystarczająco aktywnie gral pvp
a co do niskich statystyk i braku kart do gw - to nie ma znaczenia chyba że jesteście na granicy bracketu prawie top50, albo na granicy bracketu top20 i wyżej
w innym przypadku taka osoba moze sobie jak najbardziej dać rade na tyle zeby nie ciągnąć gildii w dół
już długo siedze w bracketach 3-5 i nie zanosi się na zmiany, mieliśmy graczy lv50 dołączających(nadal są i się polepszają) i nic się nie dzieje
Masz rację @Annaerith. Moja gildia jest 38 w ranku, a w GW bracet 4. Gildia robi po kilka legendary task w tygodniu. Niby jakieś wyniki to są,ale te spinki meczą strasznie,że ktoś włozył mniej lub więcej do gildi. Tak więc moja decyzja jest taka,że z miłą chęcią do Was dołączę tylko,że już w tym tygodniu nie będę raczej mógł brać udział w GW ponieważ będę świeżym członkiem gildi. Jesli tylko mnie zechcecie to proszę dać znać. Natychmiast wyjdę ze swojej gildi i dołączę do Was Mój invite code jest ARCARDELIUS i na globalnym czacie jesten na kanale 003. Pozdrawiam i czekam na info
Inna sprawa, ze z tym 4x i bonusem za GW levele wbija się już tak szybko, że poziom gracza przestaje być już miarodajny
Dokładnie @saski.
Arcadeliusie tel do GM wykonany za minute zwolni się miejsce. Tylko się nie przestrasz mamy kilku graczy lvl 30-60
Luzik Jakby co to jestem na globalnym 003.
Miejsce zwolnione, możesz śmiało wychodzić.
Spoko już wychodzę.
Wyszedłem