Polska gildia “Kozoczki” szuka nowych aktywnych graczy. Gramy codziennie, wspieramy słabszych graczy w rozwoju. Nie wymagamy pakowania gór złota do gildii od początkujących. Każda pomoc się przyda. Zapraszamy!
Kozoczki a polish guild looking for active players. We are play everyday, supporting weaker players in their progress. Everyone is welcone!
jesteście aktywną gildią? jaką macie pozycję, poziom gildii? chętnie dołączę mam 101 poziom aktywność 100% nie szczędzę kaski na gildię ale oczekuję też aktywności od gildii.
jak masz jakiś kontakt z kimś kto może przyjmować to dajcie znać na czacie 001 bądź wyślijcie zaproszenie za kod COOLMAJA 1 chętnie skorzystam, bo ja jestem w gildii anglojęzycznej i ni huhu nie rozumiem ich
mój kod zaproszenia taki jak napisałam w popszednim poście COOLMAJA 1 Z JEDYNKĄ PO SPACJI powinno wyszukać nick sięzgadza, lecz nie po niku można zapraszać a po kodzie gracza jeśli dobrze sięorientuję
ponieważ na czacie gildii mało kto się odzywa, może tutaj uzyskam odpowiedź, czy ktoś może kilkoma słowami powiedzieć o co chodzi w wojnach gildii? kiedy one się odbywają, na czym polegają, czy są trudne, jaki team najlepszy czego oczekiwać, nigdy nie brałam udziału, ale jak jestem w polskiej gildii to może się czegoś więcej dowiem na ten temat.