Obecnie 400, zacząłem grać jakiś miesiąc temu. Każdy event jaki jest to gram. Ostatni GW był łatwy bo gildia na niskim poziomie więc każdą walkę wygrałem. Zazwyczaj atakuję key teamem, z obroną może być gorzej.
W niedzielę damy Ci znać co i jak trzeba zobac jaka będzie aktywność w gildi
ok, czekam zatem na info
Ponawiam 2-3 osoby poziom +800 min 150t 300k Gold i aktywny udział w eventach
Ponawiam +3-4 osoby
Poszukujemy 3-4 aktywnych osób do naszej gildii.
Wymagania: 1500 seals, 200 pucharków, 300k złota, codzienna aktywność w Guild Wars (TOP 100)
Legendarne taski już od poniedziałku, wszystkie nagrody w gildyjnych zadaniach - zapraszamy!
Cześć, z chęcią dołączę do Was. Na razie mam 6xx lvl, ale jestem bardzo aktywny, robię 2 mio golda tygodniowo, 1500 seals it’s. wszystkie eventy, guild warsy. Zwykle top 50 pvp etc. ID - Sophie, invite code - SOPHIE_XYR9
Poszukujemy 5 aktywnych osób do naszej gildii.
Wymagania: 1500 seals, 200 pucharków, 300k złota, codzienna aktywność w Guild Wars (TOP 100)
Legendarne taski już od poniedziałku, wszystkie nagrody w gildyjnych zadaniach - zapraszamy!
Sophie musisz wyjsc z obecnej gildii, zebym mogl Ci wyslac inva.
Cześć, znajdzie się u Was miejsce dla powracającego gracza? Level ok 580, aktywność, prawie rok przerwy, ale wcześniej dawałem radę w gildii około top80
Znajdzie daj invite
Invite code KOJOTBOY_APBK
KOJOT zaproszenie wyslane
Poszukujemy aktywnych osób do naszej gildii.
siemka. wyślecie mi zaproszenie do gildii? mój Nick to: Derogrom
wersja na telefon, DEROGROM_DBTU
Wyjdź z gildi to wyślę zaproszenie
Siema !-da radę dołączyć do was ? Aktywny 404 lvl. Jak coś to dajcie zaproszenie
Mój nick - Spizgany Aragorn
Podaj proszę swój ID i wyślemy zaproszenie
Witam,
Jestem obecnie w polskiej gildii “Polski Orzeł”, gildia niby działa ale połowa ludzi nie gra, na forum cisza, udzielają się ze 3-4 osoby i szukam w związku z tym bardziej aktywnej gildii. Jak jest z tym u Was i czy obecnie przyjmujecie nowych graczy? Obecnie mam lvl 1056, robię około 1000 trophies na tydzień, czasami więcej, czasami trochę mniej. Szukam gildii aktywnej i takiej, w której będę się mógł czegoś nauczyć. Mój ID LISU_MZ7K.
Cześć wyjdź z gildi to wyślę Ci zaproszenie