"KOZOCZKI" a polish guild looking for active players POLSKA gildia zaprasza wszystkich chętnych!

@Arafat79 mam dobrą nowinę, jest już dla Ciebie miejsce ^^ Wysyłam zaproszenie.

Super tylko jest mały problem wyskakuje komunikat " Join by Invite only" i niestety z zaproszenia nie mogłem wejść. Obstawiam że może za późno wszedłem w maila z zaproszeniem wiec poproszę jeszcze raz.

Hej,
Jestem nowym graczem i szukam aktywnej gildii, gram jakoś od ponad tygodnia.
Czy macie jeszcze jakieś wolne miejsca?
Mój kod to: KRYCH333_X5WU

Hej Krych! Na ten moment mamy pełny skład, ale jak się zwolni miejsce to chętnie Cię przyjmiemy. A mógłbyś zdradzić jaki masz level na ten moment?

Witam, jeśli poszukujecie aktywnego gracza to inv code: CZORT_GPVA, 50 lvl ale cały czas pne się w górę :wink:

Aktualnie 96.

@Czort @krych333 póki co bez zmian, dalej miejsc brak, ale będziemy mieć na uwadze jak coś się zwolni :slight_smile:

Wracam do aktywnego grania jak coś się u Was zwolni to dajcie znaki tutaj zgadamy się na zmianę gildii

Super @Taurus :slight_smile: Przypomnij swój invite code, to wyśle Ci zaproszenie - akurat dziś się miejsce zwolniło :slight_smile:

TAURUS_18

Dziś przed 17 zaakceptuje jak obudzę się bo nocki w pracy jadę.

@Taurus zaproszenie wysłane :slight_smile:

Cześć,
Macie może jeszcze wolne miejsce? Gram od ponad miesiąca, obecnie 77 level ale idę w górę. Gra dość mocno mnie wkręciła, więc na pewno zostanę w niej na długo. W obecnej gildii robię około 800 do 1k seals, ale chciałbym ją zmienić, bo na 25 osób aktywnych jest tylko kilka…
Dajcie znać, a jeśli nie macie miejsca, to może znacie jeszcze jakąś polską gildię?

Niestety na razie nie mamy wolnych miejsc.
Jeśli się coś zwolni to będziemy informować.

Hejka jak by sie coś zwolniło to może i mnie przygarniecie? Coś sie w mojej ostatnio zaczęło psuć :cry:
level 693 / miasta na 10 / z 1500 selsow do tej pory nie mialem problemu / golda 300k/500k tez pewnie sie znajdzie :wink:
Invite code: SBORYS93_PEJA

No na ten moment dalej mamy komplet. Ale jak coś się zwolni to poinformujemy :slight_smile:

Czołem.Niekarany lew po zawodówce ,uległy poznam…
…a nie sorry nie to forum.To będzie: lvl 560, 1000+seals,300k golda.Guild wars 50k tygodniowo.Dajcie znać jak ktoś wyleci,z góry dzięki,pozdro.
MAKI_5

Witam wszystkich. Po krótkiej przerwie wracam do gry. Aktualny lvl 925 + królestwa na 10 lvl. Jak będziecie mieli wolne miejsce to jestem chętny dołączyć do waszej gildii. Pozdrawiam :slight_smile:

@Sebooluk @Maki @SBorys

Hej, zwolniło nam się jedno miejsce. Jak coś to dajcie znać czy jesteście dalej zainteresowani.

Nie mamy specjalnych wymagań, ale oczekujemy aktywności z nastawieniem na drużynowe eventy (GW, Raid, Invasion).

Tak poza tym to udało nam się awansować do TOP 100 w Guild War (obecnie bracket 9 jeśli dobrze pamiętam).

szlag .akurat jestem w trakcie przeprowadzki i nie mam neta.nawet nie wie ile to potrwa. trudno muszę poczekać aż zwolni sie kolejne miejsce.dzięki za powiadomienie

sob., 29 wrz 2018, 02:19 PM użytkownik Kalp gemsofwar@discoursemail.com napisał:

Hejka , gdyby było miejsce chętnie dołączę póki co 250 lvl ale w 3 tyg to chyba nieźle :wink: