Szukamy graczaaaaa, proszę dołączać, tu jest fajnie, naprawdę, gwarantuję!
I znów szukamy gracza! Właśnie zwolniło się jedno miejsce w… najsilniejszej, polskiej gildii. ;-] Zapraszamy aktywnych!
Cześć
Jestem zainteresowany dołączeniem do waszej gildii. Jestem aktywny choć czasem potrzebuje paru dni wolnego przez prace, ale daje wcześniej znać . Jeśli macie wolne miejsce to chce dołączyć.
Pozdro
SERKOWSKY_NFVG
Napisałam na Guild Chacie wiadomość do Lidera, że jesteś chętny by do nas dołączyć. Jak coś się zwolni to od razu tutaj dam informację
Będę wdzięczny
Pozdrawiam
@Serkowsky szykuj się na czwartek/piątek na dołączenie do naszej sekty… znaczy się gildii
Jest mi niezmiernie miło😃 Tak więc do czwartku
@Serkowsky mamy wolne miejsce dla Ciebie, jak wyjdziesz z gildii to wyślę zaproszenie
Już zrobione. Będę odświeżał jutro od rana . Pozdrawiam
A dzień dobry się z Państwem!
Jak tam leci ekipa?
Wyślij prosze zaproszenie jeszcze raz bo co poszło nie tak
@Serkowsky ok ok, już momencik
@Taurus nooo ogólnie dobrze i dzień dobry :> Chciałbyś sie przyłączyć czy tak zaglądasz z ciekawości?
Tak ogólnie byłem ciekawy co tam twórcy gry nowego wymyślili. No i jak tam u Was idzie a widzę duuuzy postęp.
Continuing the discussion from "KOZOCZKI" a polish guild looking for active players POLSKA gildia zaprasza wszystkich chętnych!:
Witam,
Chętnie przyłącze się do waszej Gildi. Moje staty po roku grania poniżej jestem aktywnym graczem nie będziecie się wstydzić. Gildia w której jestem bardzo cienko przędzie
Lv 1167
Gold 59.728.136
Seals 71.498
Trophies 41.102
Czekam na zaproszenie jak zwolnią się wam jakieś miejsca :)
Mój kod: ARAFAT
@Taurus mówisz tak jakbyś kiedyś był w tej gildii. To prawda? :> A ogólnie dobrze jest, ale mogłoby być lepiej!
@Arafat79 bardzo chętnie przyjmiemy cie w nasze szeregi jak tylko zwolni się miejsce Na chwilę obecną mamy komplet, ale mam nadzieję że wkrótce coś się zwolni jak lider wyrzuci darmozjadów x)
Super
Obserwowałem wasze postępy od dłuższego czasu i powiem bez wazeliny, że " kozaczko " idziecie do przodu. Cieszę się że będę mógł was wesprzeć
@Arafat79 Jeśli chcesz być z nami w kontakcie to mogę podesłać Ci link do Discorda o ile używasz (bardzo się nam przydaje!)
@Serkowsky i tobie też Choć link możesz właściwie znaleźć już na gildyjnym czacie
Nie używam ale chyba będę musiał zacząć poproszę
Zgadza się byłem jednym z Was. Zakończyłem granie w gow i teraz po czasie patrzę co się pozmieniało. Co do powrotu do gildi to raczej nie w tym miesiącu bo i tak czasu na grę nie będę miał.
Jeśli zechcesz do nas wrócić to na bank znajdzie się miejsce, będziemy trzymać rękę na pulsie