Cześć szukam dobrej polskiej gildii, ewentualnie takiej gdzie jest w miarę dużo polaków, bo nie chce mi się pisać po angielsku. mam +500 Lvl i dość spore doświadczenie, na ta chwile posiadam 6 mityków, 3 w pełni skończone, na dotacje w złocie mogę tygodniowo przeznaczyć ok 500k, seals 1500. Interesują mnie gildie powyżej setnego miejsc, ale mogą być niższe, najwyżej się podciągnie zainteresowane gildie zapraszam do kontaktu.
Cześć! Nam się dosłownie dziś zwolniło miejsce w gildii. :-] Tu jest adekwatny temat: "KOZOCZKI" a polish guild looking for active players POLSKA gildia zaprasza wszystkich chętnych! - #115 by Kozuki
A w skrócie - zaraz będziemy w 40. brackecie Guild Wars, co tydzień skaczemy o 2-3 brackety (zawsze kończymy na pierwszym miejscu, często z dwukrotną przewagą w punktach). Realizujemy między ok. 8-9 taksów z każdego koloru i mamy aktywny czat. Gildia jest prawie w pełni polska, a rozmawiamy na czacie tylko w języku Mickiewicza (rymowanie opcjonalne).
Masz ochotę się przyłączyć?
Jeszcze na wszelki wypadek Cię otaguję, @Nordimer, żebyś dostał powiadomienie na maila. :-]
Cześć, jak macie to miejsce to ja bardzo chętnie.
Cześć! Już wysłałem Ci zaproszenie. Do zobaczenia w gildii.